dimarts, 22 de març de 2011

El cinisme del PP valencià no te límits (2).

La corrupció en un partit que es proclama incorruptible i portantveu  de la moral pública, que té  membres destacats de l’Opus Dei i es declara intransigent amb les faltes dels altres és una vergonya pública.

El PP valencià, el balear i el de Madrid s’ha vist especialment esquitxat de comportaments que han acabat en els jutjats.
El cas valencià ocupa per mèrits propis el primer lloc amb la inculpació de l’actual president de la Generalitat i candidat proclamat per a les eleccions autonòmiques del  22 de maig de 2011.

L’acusació d’ haver  acceptat  regals d’alguns delinqüents a canvi de concessions de contractes públics i de finançament fraudulent del propi partit es troba a hores d’ara pendent de judici amb proves fonamentades.  Indicis similars han tacat, a banda de càrrecs de la Generalitat, els presidents de les diputacions de Castelló i Alacant. No ha hi hagut dimissions i han estat ratificats com a candidats de les mencionades eleccions o es troben pròxims a la seua ratificació, segons notícies contrastades als mitjans de comunicació.

El PP valencià en el seu conjunt es troba immers en un comportament políticament inacceptable en no exigir la renúncia dels càrrecs del PP imputats. El PP espanyol, amb el sr. Rajoy al capdavant, ple de codis de bona conducta que no aplica, no s’immuta davant dels casos acumulats de càrrecs del seu partit imputats  en comportaments delictius i no dubta a  ratificar-los com a candidats en processos eletorals.

La societat civil exigeix i ha d’exigir comportaments nets i clars i no ha d’acceptar l’enviliment de la política, que és discussió neta i gestió pública correcta i no robatori i comportaments de doble moral.

Hem d'exigir conductes exemplars i nul·la tolerància als delictes dels qui estan per a servir a la ciutadania i no per a servir-se’n.

A més a més, independentment dels processos electorals, cal reclamar el compliment de les lleis i l’aplicació de la màxima  la llei és igual per a tots i si de cas hi ha excepcions, les excepcions s’han d’aplicar en el sentit de castigar amb major rigor, si cap, els servidors públics que incorren en pràctiques delictives en la mesura que, a més d’administrar, han de donar exemple de comportament net.

Per tot això, d'acord amb els raonaments suara expressats em sume a la convocatòria de manifestació contra la corrupció del PP i a l’ exigència de dimissió de càrrecs imputats que fan els ciutadans i els partits polítics de l’oposició presents a les Corts Valencianes.Fig. 1 Cartell del Col·lectiu contra la Corrupció convocant a la ciutadania valenciana a una manifestació el 26. 3. 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada