dissabte, 16 de gener de 2016

Les tramposes declaracions del diputat Rajoy


Declaracions interessades del diputat Rajoy
A hores d'ara el PP i vostè, senyor Rajoy, candidat in pectore a presidir el govern espanyol, no paren de declarar que el PP i la seua candidatura és la millor per a presidir el govern.

És ben conegut que el sistema democràtic que ha de decidir la presidència del govern és el d'obtenir la majoria dels  vots dels diputats del Congrés. Si vostè no obté la majoria necessària serà, per tant, desautoritzat.

La legislatura del PP que ha presidit des del govern ha mostrat el nivell major de corrupció de l'actual sistema, sense dimitir ni fer dimitir els responsables.

Les reformes en el sistema econòmic han estat desastroses. Ni recuperació econòmica ni solució del problema de l'atur, amb la caixa de les pensions greument rebaixada.

Les lleis aprovades han retallat dràsticament la protecció social i els drets  ciutadans.

El problema institucional, especialment el referit al conjunt de les comunitats autònomes, no solament no s'ha resolt en el seu mandat sinó que ha empitjorat al llarg dels darrers 4 anys.

Permetre grups parlamentaris en el Senat i en el Congrés dels Diputats en la present legislatura no solament és legítim sinó necessari, justament per a possibilitar la seua funció: parlar, pactar i resoldre problemes.

En l'àmbit europeu i l'internacional, la presència de l’administració governada pel PP ha estat escassament creativa i més aviat ha estat inoperant.

Si no ha resolt els problemes en la legislatura passada, comptant amb una majoria parlamentària absoluta, menys ho farà ara amb la necessitat de pactar amb altres grups.

Una altra majoria que intente canviar el conjunt desastrós present no solament és possible, sinó necessària. Així que la frase del seu predecessor convidant a anar-se’n a qui manava en aquell moment és perfectament aplicable a vostè. Li ho direm clar i en castellà:


                             Váyase, señor Rajoy  
2 comentaris:

  1. La crisis ha estat la cohartada per a fer el autèntic programa pepero. I el fet de que no trobe aliançes possibles ara, és el fruit de la seva política en contra de tothom

    ResponElimina
  2. Que se'n vaja però ben lluny.... totalment d'acord. El tema català li esta venint de perles per sobreviure

    ResponElimina