dimarts, 10 de maig del 2011

Eleccions del 22 de maig de 2011

La corrupció, ben coneguda i present a l'opinió pública, de bona part de la candidatura del PP amb una munió de càrrecs imputats i pendents de judici amb el candidat Camps al cap, és una raó prèvia més que suficient per a rebutjar aquests candidats.

Ja he parlat de la manca de sostenibilitat de la gestió de la candidatura de Rita Barberà al municipi de València.

 La desastrosa gestió del candidat Camps, a banda de la corrupció, s'ha traduït  amb la destrucció més gran de llocs de treball industrials, de serveis i agrícoles del País des de la transició ençà.
L'abandó del sector públic en educació i sanitat, on s'ha afavorit descaradament determinats clients del sector privat  mostra el decantament reaccionari de la seua administració. Ni bona gestió econòmica, ni bona administració, ni comportament ètic, ni recolzament a la llengua i cultura pròpies, ni transparència ni informació equilibrada en els  mitjans de comunicació públics.

Per tot això és important la resposta ciutadana en les eleccions i exigir el funcionament exemplar de la justícia en el dia a dia.

Els ciutadans hem de dir NO al comportament sense vergonya ni complexos del PP.

La Coalició electoral  COMPROMÍS ha aconseguit estar en les institucions valencianes i és un esforç admirable d'introduir bones pràctiques en la denúncia dels abusos del partit en el govern valencià i proposar alternatives viables.


 M'incline obertament per aquesta coalició i anime els ciutadans valencians a participar i votar aquesta opció o les altres opcions capaces entre tots de fer front al nefast predomini del PP en les administracions valencianes, municipis i Generalitat inclosos.



Fotografia de la Coalició Compromís davant de les Corts Valencianes presentant signatures de la ILP per l'escolarització pública i gratuïta de 0 a 3 anys. Maig de 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada